top of page

velværehelg på Herøy

Yogahelg (2).png

velkommen til en helg med egenpleie

 

Er det tid for jentehelg, husmorferie, venninnetur? Eller ta med tante, mamma eller datter. Ja er du mann, er du hjertelig velkommen du også<3 Vi skal ta godt vare på deg.

 

Vi beveger oss inn i vinteren, naturen går i dvale og kroppen trenger mer hvile. Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse.

Med yoga, breathwork, håndmassasje og tankefeltterapi blir det en helg med egenpleie og velvære. Alt for å lade opp batteriene før vinteren. 

Du kan også bestille time til AromaTouch massasje, se tidspunkt lenger ned.

chakra yin yoga

fredag kl 18.00-20.00

Møt deg selv på yogamatta i denne nærende yogaklassen. Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn. Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære.

 

Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet. 

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsene til et personlig vekstverktøy.

go with the flow

lørdag kl 9.30-11.30

Vi starter dagen mykt med langsomme begegelser og synkroniserer pust og bevegelse. Ryggen, psoas, skuldre og nakke vil takke deg for denne økten. Med styrke, kraft og vitalitet tar vi vare på kroppen. Vi avslutter med lang avspenning. 
 

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med mat, drikke og det du trenger for å holde energien gjennom dagen.

er du med på en ekstra utfordring?

Vi skjerper sansene med en frisk dukkert i havet. Hvis det er flo og forholdene ligger til rette for det ;-) Ta med badetøy, hånduk, sitteunderlag, badesko/sandaler. En pleddponcho er nydelig å skifte under. Det er bare å ta hull i et fleecepledd, så har du den.

håndmassasje_edited.jpg

håndmassasje

lørdag kl 12.30-13.30

Det er tid for å ta vare på og pleie hendene. Visste du at håndmassasje er utrolig deilig både å gi og få? Håndmassasjen stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer stress. Du både får og gir du håndmassasje med nydelige rene eteriske oljer fra doTerra.

Du får også med en oljeprøve hjem, slik at du kan gi håndmassasje til din familie. Det å ta seg tid til å gi en håndmassasje til barn, kjæreste, foreldre eller besteforeldre er en gave du og dine vil kjenne en deilig virkning av med en gang.

VISSTE DU AT....

Berøring er det første vi får og det siste vi mister, så det å ta seg tid til hverandre er så

utrolig viktig.

breathwork

lørdag kl 13.30-15.00

Breathwork er en aktiv meditasjonsteknikk for å komme i kontakt med, og aktivere vår indre helbreder. Vi ligger for det meste på ryggen med en avslappet kropp, og puster aktivt med en tre-delt pust. For ved hvert dype åndedrag kommer vi dypere i kontakt og åpner for livsenergi.  Bli med på denne spennende økten - en reise inn til deg selv. Ta gjerne med penn og papir, vannflaske, pute, pledd og noe mykt å ligge på.

SanseSpa (2).png

yin yoga for ryggen

søndag kl 9.30-11.30

Vi skal balansere nervesystemet og aktivere meridianene for nyre og blære. Yin øvelser som øker fleksibiliteten og stimulerer ryggen, fra hoftene til skuldrene. I følge tradisjonell kinesisk medisin er vinter tilknyttet vannelementet og negative følelser som stress og frykt. Ved å løsne i bindevevet langs ryggen lader vi opp kropp og sinn. Øvelsene hjelper kroppen å rense ut avfallsstoffer, frigi muskelspenninger og få ny energi.

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med mat, drikke og det du trenger for å holde energien gjennom dagen. Er du med på en dukkert i i lunsjen?

minikurs tapping

søndag kl 12.30-14.00

Bi med og lær mer om hvordan u enkelt kan bruke tankefeltterapi (TFT) i hverdagen.

På mini-kurset får du lære, se og oppleve TFT i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks. fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT.

På kurset lærer du hvordan du kan bruke disse enkle men meget effektive teknikkene på deg selv eller andre. TFT som selvhjelps-teknikk er enkel å lære. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en TFT-terapeut.

mindful

massasje

AromaTouch er en unik behandlingsform der jeg bruker rene essensielle oljer fra doTerra kombinert med lette strøk for å stimulere meridianbanenene og hjelpe oljene inn i kroppen. De 8 utvalgte oljene virker balanserende i forhold stress, immunforsvar, inflammasjoner og jobber lag for lag ned i dybden av alle kroppssystemene dine. AromaTouch er en mild og terapautisk aromaterapi behandling.

Selve behandlingen tar ca. 45 minutter. Du vil kunne oppleve en «reset» av kroppen, og prosessen fortsetter også etter behandlingen er ferdig. Drikk rikelig med vann før og etterpå.

 

Dessverre ingen ledige plasser. Du kan sette deg på venteliste. Send meg en e-post eller send en melding. (Ta med to laken+ullpledd). 650 kroner.

Sted: Herøy Brygge.

spa-stemning

Bli med og opplev spa-stemningen med nydelige eteriske oljer. Vi bruker rene oljer for å lande på matta og i kroppen, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver yogaklasse. Oljene støtter deg og yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og påvirker hjernen og kroppen på ulike måter.  Les mer om oljene her >>

ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogabolster om du har. Du kan lage yogabolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett.

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte.

påmelding

Pris for hele helga er 1.400 kroner. Hvis du ønsker å delta på deler av helga er det 350 per klasse. 200 for kurs i håndmassasje. Vi møtes i Herøy skoles aula, Sør-Herøyveien 156, Herøy.

 

Varmt velkommen til en deilig helg med pleie til deg selv!

 

Klem fra Merethe og Aina

overnatting

Det er flere overnattingssteder på Herøy, se oversikt her. Jeg overnatter på Herøy Brygge. Her finner du Prix i nabolaget og det er 7 minutter å gå til aulaen.

avbestilling

Ved evt. avbestiling gjelder følgende regler. Avbestilling før 20. oktober: Full refusjon. Mellom 1.-20. oktober: 30 % refusjon.

avbestillingsforsikring

Anbefaler deg å betale med kredittkort som har reise- og avbestillingsforsikring i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser.

Ta kontakt med Merethe hvis du ikke kan delta.

bottom of page