top of page

Camp Åsenfjord

Padling, trening og yoga

17. - 18. juni

 

Bli med på herlig helg med trening, padling og yoga. Du får introkurs i havpadling med fokus på redning og sikkerhet. Vi varmer opp kroppen med yoga og avslutter dagene med trening med Gry. Dette blir er uforglemmelig helg der alt foregår i hyggelige omgivelser rundt hytta til Gry i Åsenfjorden. Mette Mari Svendsen er kajakinstruktør og driver Knarlangsund fritid. Gry Haltvik driver BareGRY - din trenignshjelp


Lørdag

Vi starter dagen med yoga med Merethe kl 09.00. Tid for frokost. Kajakpadling med Mette. Introkurs, havpadling med fokus på redning og sikkerhet. Lunsj og pause. Trening med Gry. Vi avslutter dagen med middag og grilling kl 18.00.

 

Søndag

Vi starter dagen med yoga med Merethe kl 08.30. Tid for frokost. Padletur med strandhogg og lunsj. Vi avslutter dagen med trening med Gry.


Pris: 1.500 kroner, i tillegg kommer mat og evt. overnatting. 

Praktisk informasjon
Frokost 150 kroner for to dager, det samme gjelder for lunsj. Det er ønskelig at du har egen kajak, leie av kajakk 300 kroner. Introduksjonskurs lørdag 100 kroner for kortet. Når det gjelder middag lørdag ønsker vi at du tar med grillmat selv. Vi fyrer opp grillen og lager salat og ris. Overnatting 50 kroner per pers, du tar med liggeunderlag og sovepose. Lørdag kveld har vi en overraskelse til alle som deltar!

Påmelding

Meld deg på e-post merethe@mereyoga.no

Camp Åsenfjord
bottom of page