top of page

Velværehelg i Bodø

Retreat Bodø sept 23 (1920 × 650 px) (1920 × 1080 px).jpg

Yoga, meditasjon og astrologi

 

Velkommen til en nydelig helg der vi tar deg med på en dyp bevisstgjøring av energier med yoga, meditasjon og astrologi. Vi skal ta pause fra hverdagen og gi slipp på det som holder oss tilbake. Kom med et åpent sinn og hjerte. Vi møtes med gode intensjoner og et kjærlig fellesskap. Denne helga vil gi deg påfyll, gode samtaler og nye venner.

Du kan bli med på hele eller deler av helga.

Open your heart yin yoga

Fredag kl 18.30-20.00

Merethe guider oss i nydelige hjerteåpnende yin yoga der vi stimulerer hjerte og tynntarm meridianen. Åpner opp for fri flyt og glede og åpne opp for kjærlighet til livet. Vi skal åpne hjertet og frigjøre spenninger og blokkeringer i brystet og ryggen. Du vil føle deg mer åpen og avslappet etter denne økten. Timen avsluttes med guidet avspenning.

Guidet chakra meditasjon

Fredag kl 20.00-20.30
 

Aydan guider oss i en nydelig meditasjon med fokus på de 7 chakraene. 

merethe2023juli.jpg

Hormonyoga med Merethe

Lørdag kl 9-11
 

Vi starter dagen mykt med langsomme begegelser og synkroniserer pust og bevegelse. Øvelsene i hormonyoga er sammensatt av både statiske og dynamiske øvelser som påvirker oss på mange områder: Støtter hormonprodusernede kjertler, lindrer symptomer ved overgangsalder, styrker musklene, bedre kroppsholdning, øker fleksibiliteten i kroppen, styrker skjelettet, reduserer stress, bedre søvnen, reduserer følelsesmessig ustabilitet og depresjon og gir økt energi. Vi avslutter med lang avspenning. 

Hormonyoga passer både for alle, både deg som har PMS, ustabil syklus, overgangsalder eller prøver å bli gravid. 

Lunsj

Lørdag kl 11-12.30

Vi serverer nydelig varm suppe med surdeigsbrød og glutenfritt knekkebrød. Glutenfri og melkefri. Evt. andre allergier sendes til aydan_moen@live.com.

Kurs i håndmassasje, oljer og astrologi

Lørdag kl 12.30-13.30
 

Det er tid for å ta vare på og pleie hendene. Håndmassasje er utrolig deilig både å gi og få. Håndmassasjen stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer stress. Du både får og gir du håndmassasje med nydelige rene eteriske oljer fra doTerra.

Det å ta seg tid til å gi en håndmassasje til barn, kjæreste, foreldre eller besteforeldre er en gave du og dine vil kjenne en deilig virkning av med en gang.

Astrologireading med Aydan

Lørdag kl 14.00-15.30

 

Astrologi er et verktøy for å bli kjent med deg selv og kan brukes til selvutvikling.  Astrologi er en kilde til visdom som vi kan bruke for å forstå oss selv og verden vi lever i. Fødselskartet er et bilde av himmelen når du ble født. Det kan gi oss informasjon om våre traumer, tidligere liv, trossystemer, potensiale, utvikling, kraft, svakheter, frykter m.m.

Når du åpner opp for dypere forståelse av din reise her på jorden, kommer du lettere i kontakt med det ubevisste, som kan gi ny innsikt, visdom og klarhet. Slik at du kan forstå din vei og ta din kraft tilbake.

 

Temaet denne dagen er: Hva kan du lære av astrologi. Hvordan bruke astrologi i hverdagen. Hvordan kan astrologi hjelpe/guide deg.

Latter og yin yoga for høsten

Lørdag kl  16.00-17.30

Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser. Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.  Vi starter med lett og falsk latter. Kan vi lage koronalatter? Eller late som om vi har vunnet storgevinsten i lotto? Tøysete og tullete øvelser for å få i gang den naturlige latteren.

Vi avslutter lørdagen med yin yoga for høsten. Vi stimulerer meridianene lunge og tykktarm, og øvelsene stimulerer imunforsvaret, bearbeider sorg og åpner for mer glede og en dypere pust som gir ro i kroppen. Merethe guider oss i denne økta.

AstroYoga med Aydan

Søndag 9.00-11.00
 

AstroYoga er kombinasjon av yoga og astrologi. Vi kobler sammen vår fysisk og energetisk kropp for å få tilgang til høyere bevissthet og tilstedeværelse. I AstroYoga tilpasser vi yoga øvelsene til elementene, stjernetegn og andre kvaliteter i horoskopet.

Lunsj - varm suppe

Søndag kl 11-12.30
 

Vi serverer nydelig varm suppe med surdeigsbrød og glutenfritt knekkebrød. Glutenfri og melkefri. Evt. andre allergier sendes til aydan_moen@live.com.

 

Chakra yin yoga med Merethe

Søndag kl 12.30-14.00

Vi avslutter helga med deilige yin øvelser som virkelig får deg til å lande i kroppen og integrere all kunnskap og erfaring fra helga. Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn. Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære. 

 

Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet.

 

Avslutning

Søndag 14.00-14.30

aydan.jpg

AromaTouch massasje eller reading

Det blir også mulighet til å bestille deg en astrologi reading med Aydan eller en AromaTouch massasje med Merethe eller Aydan. En deilig myk oljemassasje med 8 unike oljer som påføres med lette strøk.

Det vil bli mulighet til å bestille time på fredag og søndag ettermiddag.


 

Ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag. 

Senest en uke før

Send din fødselsdato, klokkeslett og sted til Aydan, aydan_moen@live.no

June Onstad.jpg

June Onstad

Jeg opplevde Aydan var en selvsikker og klok astrolog med mye kunnskap som hun var flink til å formidle til meg, som var svært treffende. Det ga meg nye innikter som jeg kan reflekrere og nytte videre i livet. Hun svarte med klarhet alt jeg lurte på slik at jeg kunne forstå hele det astrologiske fødselkartet som er så komplisert mye bedre. Kan virkelig anbefale Aydan fra hjertet.

katrine berge.png

Kathrine Berge

Jeg opplevde readingen med Aydan som veldig nyttig og belysende på mange viktige områder som jeg står i, og som er viktig for meg. Det gav meg full forståelse og gode perspektiv på situasjonen. Samtidig opplevde jeg at du var respektfull og at du ville meg vel. Du tok deg tid der jeg ikke helt forsto. Du fyllte på med din forståelse og perspektiver som ble formidlet gjennom dine ord, som var viktig for meg å få høre. Det var veldig fint. 

13.jpg

Stine B J

Jeg opplevde Aydans tolkning av min transit som svært grundig og reflektert, formidlet på en entusiastisk og vennlig måte. Det er tydelig at hun har mye dybdekunnskap, og er i stand til å gjøre kunnskapen forståelig og anvendelig.

Bilde 02.08.2018, 17 04 01_edited.jpg

Anita H

Astrologi-reading hos Aydan er en veldig lærerik, betryggende, og koselig opplevelse. Jeg føler meg godt ivaretatt, trygg på info som blir gitt, og at jeg blir sett med stor omsorg og kjærlighet. Hennes astrologiske reading motiverer ens vei til visdom, hvordan man blir den beste utgaven av seg selv på enklest mulig måte, og man blir også ekstra stolt og glad i seg selv! Aydan gir meg trygghet på at livet er til for å lære, og at universet ønsker kun det beste for oss!

Påmelding

Early bird ved påmelding til 13. september 

  • 800 kroner i rabatt på helga

  • SuperWoman roller med eteriske oljer, verdi 250 kroner

  • Halv pris på astrologi reading (fullpris 900)

  • Verdi 1.600 kroner

Pris 2.750 inkludert varm suppe til lunsj.

Arbeidsledig/pensjonist/ufør 1.965,-.

Du kan betale med Klarna. Kjenner du at dette er en helg du skulle vært med på, men at du har litt dårlig råd akkurat nå? Meld deg på til studentpris.

Det er nå også mulighet til å melde seg på enkelttimer til 395 kroner og 200 for varm lunsj.

Du kan kjøpe astrologireading 90 minutt koster normalt 900 kroner. Spesialpris til deg som er med 600 kroner. Selve readingtimen kan du ta før eller etter helga. Tidspunkt avtales med Aydan.

Sted

Vi blir en liten gruppe på maks 10 personer og møtes hjemme hos Aydan i Skivika, ca 7 minutt med bil fra Bodø sentrum. Adresse kommer.
 

Overnatting

Trenger du overnatting kan du bo hos Aydan. 500 kroner per natt i eget soverom, kun 3 plasser. I stua: Sovesofa 300,-, eller ta med luftmadrass og sovepose 200,- per natt.

Tilgang til kjøkken og 2 bad.

Avbestilling

Ved evt. avbestiling gjelder følgende regler. Avbestilling før 13. september: Full refusjon. Fra 20. september: Ingen refusjon. Du kan videreselge billetten din.

Avbestillingsforsikring

Anbefaler deg å betale med kredittkort som har reise- og avbestillingsforsikring i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser.

Fint om du også sender en melding om du blir forhindret i å delta.

bottom of page